Vår och sommar 2016,

Våren och sommaren har rusat förbi. Vi har hunnit leverera ljud och bildteknik till Svenska damlandslagets truppresentation, Ljud till EM  i dans och scenteknik till Torpardagarna i Åstorp. Basshunter besökte Strandhotellet i Mellbystrand och vi levererade helhetslösning av teknik och scen. Laholmsfestivalen fick ljud, ljus & scen även denna sommar.

Club Monday som som vanligt besöker Hotell Tylösand under åtta måndagar i juli och aug valde att återkomma som kunder efter ett år med annan leverantör.

Badjävlar turnén gästade både västkusten och östkusten under sommaren. Vi levererade ljud, ljus och scenpersonal till hela turnén. Samt ljud till VM i militär livräddning under 6 dagar på plats på stranden i Tylösand samt på simstadion Brottet i Halmstad.

Nu väntar en höst med konferensuppdrag, installation och ombyggnad av nya och återkommande projekt. Familjedag & 100års firande för lokalt företag. Invigning av Sveriges störst lager och många många fler projekt.

Välkomna med era förfrågningar, stort eller smått vi finns här och alla våra kunder är viktiga för oss!    Vh,  Johan Höglund & Petter Stark med personal.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.